Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Morning Star and Bullshits

Κυκλοφορεί μια τραγελαφική υπαρξη, που δεν ξέρει τι της γίνεται, που νομίζει οτι θα κάνει Εωσφορική επανάσταση μόνη της και ότι μάλιστα αυτή θα γίνει μέσα στο πλαίσιο που η ίδια θέτει.

Αρχικά άνοιξε αυτο το blog
http://morningstar-astreas.blogspot.com/

και στην συνέχεια μπήκε ως Ιάκχος στο φλορουμ.γρ να κάνει διαφήμιση στον εαυτό της.

Αυτή η πνευματική αποσάθρωση και η άπατη μπουρδολογία, είναι το αποτέλεσμα της ελευθερίας του λόγου στα παραπληγικά δίποδα, που θέλουν να παριστάνουν τους φιλοσόφους και μεσω αυτης τους της ψύχωσης, καταλήγουν να να αρρωστένουν και να ταΐζουν το εγώ τους με ηλιθιότητες και να καλιεργούν μια κούφια αλαζονία.

Τα παιδιά της φάπας, ονειρεύονται οτι θα γίνουν κάποιου είδους ελίτ, με τον ασύστολο νοητικό αυνανισμό και την ακατάσχετη μπουρδολογία.

Δεν έχω χρόνο, αν και με αυτό το είδος θα μπορουσα υπό άλλες συνθήκες να ασχοληθώ περισσότερο.

Προς το παρόν, απλά θα εξηγήσω το γιατί πρόκειτε για ένα παραπληγικό άτομο με σοβαρά προβλήματα.

Βασικά αγαπητέ καμμένε Ιάκχε-Αστέρα η ιδέα της παγκοσμιοποίησης έτσι όπως εξελίσσεται σήμερα, ξεκίνησε απο το Εωσφορικό κίνημα του new age και δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστιανισμό.

Για να υπάρξει παγκόσμια κυριαρχία, πρέπει να υπάρχει και παγκόσμια κύβερνηση, όλα τα άλλα είναι παπαριές.

Δηλαδή μέσω μιας πανθρησκείας, που θα εξαλείψει τις θρησκευτικές και πολιτισμικές διαφορές, οδηγούμαστε στην ολοκλήρωση του Εωσφορικού οράματος.

Σεβασμό της υποκειμενικότητας, παρέχει ήδη το υπάρχων σύστημα. Αυτό που λείπει, είναι η μια θρησκεία που είτε θα καταλύσει, είτε θα αφομιώσει όλες τις υπόλοιπες. Απλά ίσως να προκύψουν περισσότερες σφαγές, γιατί οι πολιτισμικές διαφορές, δεν μπορούν να εξαλειφθούν απο την μια μέρα στην άλλη. Μια τέτοια υποθετική εξέλιξη, θα οδηγήσει σε απροκάλυπτη εξόντωση των εχθρών της νέας κατάστασης.

Η Αμερικανική εξουσία, είναι απροκάλυπτα Εωσφορική και δεν έχει καμία σχέση με τις φαντασιώσεις σου.

Είναι σαν να μας λες, ότι αν τελικά υπάρχει Εωσφόρος, θα κλάσει όλους αυτούς που με τόσο κόπο του προετοιμάσαν το έδαφος, για να πραγματοποιήσει τις δικές σου επιθυμίες. Πλάκα έχεις.

Και το λέω αυτό, γιατί οι θεωρίες στις οποίες αναφέρεσε, περί Μαιτρεγια-νέου Χριστού κλπ είναι δικές τους.

Θα κλάσει δηλαδή την Αλίκη Μπέιλι του Lucis Trust και το Εωσφορικό κίνημα που διαμορφώνει την σημερινή πολτική των ΗΠΑ, για να ασχοληθεί με τις παπαριές που έχει ένας τυχαίος στο μυαλό του.

http://hellasxg.blogspot.com/2010/06/new-world-order-religion.html

Δηλαδή το μόνο που δεν μας είπες, είναι ότι θα έρθουν τα UFO να λύσουν τα προβλήματα του Ελλαδιστάν.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει προ πολλού, δεν είσαι τίποτα το καινούργιο.

Αυτό που είσαι θα μείνεις και δεν θα γίνεις καμία ελίτ, εκτός αν είσαι χρήσιμος. Γιατί το να γράφεις παπαριές σε ενα blog, και μετά να μπαίνεις σε ενα φόρουμ με άλλο ψευδώνημο, για να κάνεις διαφήμιση στο εαυτό σου, προσποιούμενος μάλιστα, ότι δεν είσαι εσύ που γράφεις αυτό το κατεβατό απο παπαριές, εμένα μου δείχνει ένα άτομο που έχει σοβαρά προβλήματα.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις με τον άχρηστο εγκέφαλο σου είναι reboot και format.

Είσαι μια τραγελαφική ύπαρξη, βυθισμένη μέσα στην φαινομενικότητα και ΟΛΑ αυτά που λες είναι τρύπιες μπούρδες. Άμα βρώ όρεξη, να ασχοληθώ λίγο περισσότερο μαζί σου, απο εδώ μέσα η από το φλόρουμ, θα σε λιώσω, γιατί πολύ απλά μου την σπάνε οι αλαζόνες παπάρες.

Απο την άλλη είσαι τυχερή, γιατί έχω πιο σοβαρά θέματα που με απασχολούν αυτή την περίοδο.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Εωσφορική Επανάσταση

Η Εωσφορική επανάσταση, θα μπορούσε να πεί κάποιος οτι ξεκίνησε με τον διαφωτισμό και εδραιώθηκε ως ιδεολογική δύναμη, μέσω της θεμελίωσης της νέας εποχής, απο την θεοσοφία και τα παρακλάδια της. Βασική ιδέα, είναι ότι ο Χριστός είναι στην πραγματικότητα ο Εωσφόρος και περιμένουμε την έλευση του, για αυτό πρέπει να του προετοιμάσουμε το έδαφος για να βασιλεύσει επί της γης. Δεν μπορώ να πάρω ξεκάθαρη θέση, αν δεν ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, αλλά είμαι βέβαιος για δύο πράγματα:

1) Αν επανεμφανιστεί στην γη ο Χριστός. Οι ανίδεοι ρασοφορεμένοι κλόουν, θα τον σταυρώσουν και πάλι, όπως οι προγόνοι τους, που συνέχισαν και συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν την σταύρωση, μέχρι και τις μέρες μας.

2) Ο Εσωσφόρος ως ο Αυγερινός-Πρωϊνός Αστήρ ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση, αυτό που διαδάσκουν εδώ και 2000 χρόνια και τους διαψεύδει το ίδιο το ιερό κείμενο, στο οποιό βασίστηκε η τραγελαφική σε θεωρητικό (τουλάχιστον) επίπεδο θρησκεία τους. Kαθώς ως Φωσφόρος και Πρωϊνός Αστήρ, αναφέρετε ο ΙΔΙΟΣ ο Ιησούς:

Αποκάλυψη 22.16:
Εγώ ειμι η ρίζα και το γένος Δαυίδ, ο αστήρ ο λαμπρός ο πρωϊνός

Β' Επιστολή Πέτρου 1. 18-19
18 ΚΑΙ ΤΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗΝ ΗΜΕΙΣ ΗΚΟΥΣΑΜΕΝ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΛΘΟΥΣΑΝ ΟΝΤΕΣ ΜΕΤ ΑΥΤΟΥ ΕΝ ΤΩ ΟΡΕΙ ΤΩ ΑΓΙΩ
19 ΚΑΙ ΕΧΟΜΕΝ ΒΕΒΑΙΟΤΕΡΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΝ ΛΟΓΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΜΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗΤΕ

ΩΣ ΕΙΣ ΛΥΧΝΟΝ ΦΕΓΓΟΝΤΑ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩ ΤΟΠΩ ΕΩΣΟΥ ΕΛΘΗ Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΦΟΡΟΣ ΑΝΑΤΕΙΛΗ ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΡΔΙΑΙΣ ΥΜΩΝ

http://lupusanimus.blogspot.com/2010/01/blog-post_30.html

Καλή Ανάσταση.